OBJAVE NA INSTAGRAMU

Izvanbračna afera samo ih je ojačala: Evo kako su Victoria i David Beckham obilježili 20. godišnjicu braka

04.07.2019 u 18:36

Bionic
Reading

Sladunjavim objavama na svojim Instagram profilima Victoria i David Beckham odlučili su sa svijetom podijeliti radost i sreću što su uspjeli, nakon svega, očuvati svoj brak i proslaviti 20. godišnjicu zajedno sa svoje četvero djece

Jedan od najpoznatijih britanskih celebrity parova, Victoria i David Beckham, obilježili su 20. godišnjicu braka sladunjavim objavama na Instagram profilima, na kojima su se prisjetili i svog luksuznog vjenčanja, ali i početaka svog obiteljskog života.

44-godišnji David i godinu starija Victoria, vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine u dvorcu Luttrellstown, nedaleko Dublina, dvije godine nakon što su se upoznali na dobrotvornoj utakmici Manchester Uniteda, kada je ona bila pjevačica grupe Spice Girls. U siječnju 1998. objavili su zaruke, kada je Victoria i pokazala svoj predimenzionirani dijamant na zaručničkom prstenu, a točno četiri mjeseca prije njihovog dana iz snova, postali su roditelji malenog Brooklyna.

O njihovom vjenčanju pričalo se još mjesecima, budući da su za ceremoniju i slavlje potrošili čak pola milijuna funti, a pred ostalim uzvanicima sjedili su, poput kralja i kraljice na zlatnom tronu. Tri godine nakon vjenčanja dobili su sina Romea, čiji su krsni kumovi Elton John i Elizabeth Hurley.

2004., godinu nakon preseljenja u Španjolsku gdje je Beckham zaigrao za Real Madrid, pojavili su se i prvi bračni problemi nakon što je otkriveno da je nogometaš imao aferu sa svojom osobnom asistenticom Rebeccom Loos. Ona je izgubila svoj posao, a David Beckham nikada nije priznao da mu je ona bila ljubavnica.

Cijelu aferu uspjeli su izgladiti, a 2005. dobili su i trećeg sina, Cruza Davida, a 2011. i posljednje dijete, obiteljsku mezimicu Harper Seven.

Unatoč tome što se svakih nekoliko mjeseci pojave napisi i špekulacije da se par rastaje, njihova ljubav jača je no ikada.

  • +10
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia