preminula u 71. godini

Bila je to posebna veza: John Travolta se dirljivim riječima oprostio od voljene kolegice Kirstie Alley

06.12.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Kirstie Alley i John Travolta zajedno su glumili u seriji filmova 'Gle tko to govori', a tijekom snimanja među njima se razvio poseban odnos, o kojem nisu puno govorili. Tek nedavno glumica je priznala da ga oduvijek voli, a emotivni Travolta sada se od nje oprostio objavivši fotografiju iz zajedničke mladosti

Glumica Kirstie Alley napustila nas je u 71. godini nakon kratke borbe s rakom, koji joj je nedavno dijagnosticiran. Poznata je po ulogama u serijama ‘Kafić Uzdravlje‘ (Cheers) i 'Veronica's Closet' (Veronikine tajne), filmu 'Drop Dead Gorgeous' (Crkni ljepotice), a mnogi je prepoznaju po ulozi u simpatičnim filmovima 'Gle tko to govori', na čijem snimanu se zbližila s kolegom Johnom Travoltom.

'Kirstie je bila jedna od najposebnijih veza koje sam imao. Volim te, Kirstie. Znam da ćemo se ponovno vidjeti', napisao je John Travolta na društvenim mrežama oprostivši se od voljene kolegice uz fotografije iz mladosti. Iza Travolte su teške godine jer su otišle tri velike i važne žene iz njegovog života - Kelly Preston, a ove godine i Olivia Newton-John i Kirstie.

Travolta i Alley zajedno su snimili tri filma u seriji 'Gle tko to govori', a utjelovili su roditelje Jamesa i Mollie, čijim zgodama su se smijali mnogi gledatelji.

Tijekom snimanja među njima su se razvili osjećaji, no nisu nikada ostvarili ljubavnu vezu. Alley je rekla da ni ona ni Travolta nisu djelovali prema svojim romantičnim instinktima jer je ona bila udana za Parkera Stevensona, a on oženjen pokojnom Kelly Preston.

'Skoro sam pobjegla i udala se za Johna. Voljela sam ga, još uvijek ga volim. Da nisam bila u braku, otišla bih se udati za njega i bila bih u avionu jer on ima svoj avion', priznala je glumica.

  • +11
Kirstie Alley i John Travolta Izvor: Profimedia / Autor: TriStar Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Tek nedavno glumica se potpuno otvorila o osjećajima koji su se rodili još 90-ih godina, kada su zajedno glumili u filmovima. Iako su oboje bili u romantičnim vezama, iskre koje su osjećali nisu mogli zanijekati.

'Ako razgovarate s Johnom, a to je iskreno, postat ćete najzanimljivija osoba koju je ikada sreo u životu. On želi saznati tko ste, što ste radili... i vrlo je zgodan', otkrila je glumica da je prema Travolti gajila nježne osjećaje.

  • +17
Kirstie Alley Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia