GAL GADOT

Izraelska glumica koja je proslavila ulogom 'Wonder Woman' objavila sretnu vijest

01.03.2021 u 18:06

Bionic
Reading

Lijepa glumica Gal Gadot koju znamo kao superjunakinju 'Wonder Woman', ponovno će postati mama

Atraktivna 35-godišnja Izraelka koja je svojedobno ponijela i titulu Miss Izrael, očekuje treće dijete, a sretnu je vijest podijela sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Glumica koja je svjetsku slavu stekla u dva filma o superjunakinji Diani Prince, odnosno 'Wonder Woman' trudna je po treći puta.

Gal je na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa potaknula glasine o trudnoći pojavivši se u bijeloj haljini koja je skrivala struk, a sad je i potvrdila sretnu vijest.

'Evo nas opet', napisala je Gal na Instagramu ispod fotografije u društvu supruga Yarona Varsana s kojim je u braku od 2008. i dvije kćeri, Alme (9) i Maye (3).

DRUGAČIJI CRVENI TEPIH

Glamura ipak nije nedostajalo: Pogledajte haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Inače, akcijski film 'Wonder Woman 1984' tijekom božićnog vikenda je u kinima širom svijeta prikupio oko 36,1 milijun dolara što je bila najveća zarada na blagajnama američkih kina od prvih zatvaranja početkom širenja Covida-19 u ožujku, no postignute su brojke tek dio uobičajenih zarada na početku distribucije visokobudžetnih filmova u normalnim okolnostima.

Film je milijune ljudi gledalo i u svojim domovima u Sjedinjenim Državama jer je bio dostupan putem HBO Max-a Warner Media.

  • +3
Gal Gadot Izvor: EPA / Autor: HFPA / HANDOUT

Warner Bros je najavio kako će ubrzati razvoj trećeg filma Wonder Woman kojeg je također napisala i režirala Patty Jenkins, a u kojem izraelska glumica, 35-godišnja Gal Gadot glumi odvažnu junakinju Dianu Prince.

Lijepa Gal koja je 2004. godine ponijela titulu Miss Izraela, briljira u ovoj ulozi.

'Diana nije agresivna, ona nije tu da se bori. Ona je mirotvorka. U svima vidi dobro i smatra kako nitko nije rođen kao zla osoba. Svima želi pomoći i iskreno želi donijeti dobro čovječanstvu', objašnjava glumica.