u dobi od 60 godina

Iznenada preminuo glumac Adrian Schiller, zvijezda 'Posljednjeg kraljevstva'

04.04.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Britanski glumac poznat po ulozi bogatog Aethelhelma u Netflixovoj povijesnoj seriji 'Posljednje kraljevstvo' i upravitelja Corneliusa Pengea u ITV kraljevskoj drami 'Victoria', preminuo je u dobi od 60 godina, a vijest je potvrdila njegova agencija Scott Marshall Partners

'Umro je prerano, a mi, njegova obitelj i bliski prijatelji smo shrvani. Njegova smrt bila je iznenadna i neočekivana', poručili su. Uzrok smrti još nije poznat.

Glumac se upravo bio vratio iz Sydneyja, gdje je glumio u predstavi 'The Lehman Trilogy' i i veselio se nastavku međunarodne turneje. Bio poznat po svojim pojavljivanjima u BBC-evoj karipskoj detektivskoj seriji 'Death In Paradise' i povijesnim dramama 'The Musketeers' na BBC-ju te 'The Devil's Whore'.

Schiller se također pojavio u 'A Touch Of Frost', 'Raised By Wolves', 'Residue', 'The Hollow Crown', 'Doctor Who', 'New Tricks', 'Being Human', 'Silent Witness', 'Prime Suspect', 'Judge John Deed and My Family'.

Njegova agencija također je rekao da je 'uživao u raznolikoj i uspješnoj karijeri u svim medijima'. 'Naša najdublja sućut ide njegovoj obitelji, koja traži privatnost u ovim najtežim trenucima', stoji također u njihovom priopćenju.

Adrian Schiller Izvor: Profimedia / Autor: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia