rijetko ih vidimo

Izljevi nježnosti na Gornjem gradu: Duje Čop pokazao koliko voli svoju Anu

30.11.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Jedan od najboljih strijelaca Hrvatske nogometne lige, nogometaš Dinama svoj privatni život uglavnom drži dalje od očiju javnosti. Tek poneka objava na društvenim mrežama otkriva detalje o svojoj ljubavi s Kaštelankom Anom Kurobasom s kojom se vjenčao u lipnju ove godine nakon sedam godina veze

Upravo na društvenim mrežama se doznalo da su Duje Čop i Ana Kurobasa uplovili u bračnu luku. Sada zagrljajima i poljupcima pokazuje koliko je jaka njihova ljubav. Snimljeni su na zagrebačkom Gornjem gradu.

Inače, nogometaš manekenka Ana Kurobasa zaručili su se 2019. godine. Manekenka je i te sretne vijesti objavila na društvenim mrežama otkrivši da su se zaručili na sam Božić. U to vrijeme živjeli su u Belgiji gdje je Duje igrao za Standard Liège. Prije toga živjeli su u Italiji i Španjolskoj.

'Moj stil je ženstven i elegantan, volim nositi visoke potpetice, a najbolje se osjećam u neutralnim tonovima koje volim začiniti efektnim detaljima poput lijepe marame, nakita, interesantnog sakoa. Općenito se volim uređivati i uvijek imati lijepu frizuru njegovane nokte i dobar parfem, to digne i najjednostavniju modnu kombinaciju', ispričala je Ana ranije za Večernji list. Otkrila je tada da joj je Melania Trump primjer dame i stila koji joj se najviše sviđa te da obožava biti ispred kamera, jer 'nema tremu i totalno je prirodna i opuštena'.

Podsjetimo, 32-godišnju Anu je javnost upoznala 2008. godine kad je postala prva pratilja na izboru za Miss Universe, a 2014. godine uvrštena je među 12 najseksi Hrvatica. Gledatelji su je mogli vidjeti i u HRT-ovoj emisiji 'Volim Hrvatsku'. Kaštelanka se pojavila u video spotovima Tihe Orlića i Giuliana, a studirala je na marketing, medije i odnose s javnošću u Mariboru. Bila je i na naslovnici knjige o Jamesu Bondu.

Vjenčanje Duje Čop i Ana Kurobasa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram