SLAVLJE U ZAGREBU

Zahvaljujući društvenim mrežama sve se dozna: Vjenčali se nogometaš Duje Čop i manekenka Ana Kurobasa

18.06.2021 u 22:52

Bionic
Reading

Nakon zaruka na Božić 2019. godine, Duje Čop i Ana Kurobasa svoju su vezu sada napokon i ozakonili. Vjenčanje je održano danas, u petak 18. lipnja, a nogometaš je na svom Instagramu tek objavio snimku iz automobila u kojoj se vidi vozilo ispred sa zastavom koja se vijori, tipičan prizor hrvatskih svadbi

Nekadašnji reprezentativac, od nedavno igrač zagrebačkog Dinama, danas je tek u mislima mogao biti sa svojim nekadašnjim suigračima iz reprezentacije, koji su igrali utakmicu sa Češkom na Europskom prvenstvu.

Duje Čop imao je na pameti 'slatke brige', budući da je danas napokon sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom Kurobasom ozakonio svoju vezu.

Da će se vjenčanje održati upravo danas, ničime nisu odavali. Tek je Čop prije nekoliko sati objavio snimku iz automobila, dok se kolona vozila iza njih, a ispred njih je iz Audijevog terenca kroz krovni prozor vijorila se hrvatska zastava.

Vjenčanje Duje Čop i Ana Kurobasa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

No, da tajna nije mogla dugo biti sakrivana pokazalo se ubrzo, kada je jedna od uzvanica, influencerica Ema Luketin na svom Instagramu objavila snimke nastale netom nakon što su izrekli 'sudbonosno da', a kasnije i snimke prvog plesa, kojeg su otplesali uz pjesmu Eda Sheerana 'Pefect'.

I dok se Duje odlučio za klasično odijelo, Ana je zablistala u vjenčanici čiji je gornji dio od čipke i uzdiže se uz vrat, dok je donji dio dobio na volumioznosti mnogobrojnim slojevima tila. Kosu je podigla u pundžu, a imala je i zakačen veo.

Lokacija na kojoj se vjenčanje održava, a gdje se 'označila' i Maja Šuput, otkrila je da upravo ona zabavlja veselu ekipu, što se vidjelo u jednoj od snimki.

Duje Čop Izvor: Profimedia / Autor: Bruno Fahy / Zuma Press / Profimedia

Inače, vjenčanje para koji je u vezi sedam godina, a zaručeni su bili od Božića 2019., trebalo se odviti u svibnju prošle godine, no zbog pandemije morali su sve otkazati.