NIJE MU DOSADNO

Will Smith šokirao sve izjavama da ne vjeruje u monogamiju i da je želio imati svoj harem

28.09.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Holivudski glumac raspričao se o svom braku s Jadom Pinkett Smith te je otkrio da su u jednom trenutku donijeli zajedničku odluku da neće prakticirati monogamiju

'Jada nikada nije vjerovala u konvencionalan brak... Neki članovi njezine obitelji bili su u nekonvencionalnim vezama', izjavio je u svojem posljednjem intervjuu za američko izdanje magazina GQ 53-godišnji Will Smith, a sa suprugom Jadom Pinkett Smith u braku je od 1997. godine.

'Ona je odrasla u posve drugačijem okruženju od mene. Često smo razgovarali, tražili pravu formulu savršenog odnosa. Većinu naše veze proveli smo monogamni, što smo sami odabrali, no isto tako nismo smatrali da je ona idealna', rekao je Smith, dodajući kako njihovo razmišljanje nije nešto što će se svidjeti svima.

  • +4
Will Smith i Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

'Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu, svjesni da svatko mora pronaći svoj put, a brak za nas ne smije biti zatvor. Ne predlažem naš put nikome, no iskustvo koje oslobađa dobili smo nakon što smo jedno drugome dali bezuvjetnu podršku i za mene je to najbolja definicija ljubavi.'

Prošle godine njegova se supruga našla u skandalu zbog svoje izvanbračne veze s tada 27-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom, a sada je Will Smith otkrio da ona nije jedina koja je imala afere, no u detalje nije išao. Otkrio je i kako je dugo sanjao o tome da ima harem u kojem će imati slavne djevojke, a u kojem bi, između ostalih, bila Halle Berry.