BEZ ZADRŠKE

Jada Pinkett Smith progovorila o najtežem životnom periodu - vino je pila 'kao sokiće', a drogirala se do trenutka dok se nije onesvijestila na snimanju filma

09.07.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Supruga Willa Smitha progovorila je u svom popularnom talk showu 'Red Table Talk' o svom učestalom opijanju i drogiranju tijekom devedesetih. Na snimanju filma 'Luckasti profesor', otkriva Jada Pinkett Smith, čak se onesvijestila od ekstazija, psihoaktivne droge koja povećava empatiju

Jada Pinkett Smith je epizodu svoje serije na Facebook Watchu, u kojoj sudjeluju i njezina kći Willow i majka Gammy, otvorila priznanjem da je nekad bila teška pijanica.

'Jedan od razloga zašto mi je ova emisija doista važna je stoga što je vino za mene bilo poput sokića. Pila sam i obojena žestoka pića, rum, ali i votku. Mogla sam i dalje piti kad bi drugi već završili ispod stola', rekla je 49-godišnja glumica.

S teškim opijanjem, kaže Pinkett, krenula je još u srednjoj školi, a za izlaske je imala svoj koktel – ekstazi, alkohol i travu.

'Opa, kakva kombinacija', komentirala je njena kći Willow, a Jadina majka Gammy, koja je bila ovisnica o heroinu, našalila se: 'Bila su to dobra stara vremena, zar ne?'

'Pravo da vam kažem, malo sam partijala, ali nisam uzimala kokain, heroin ili bilo što što stvara ovisnost. Miješala sam one tri stvari, to je bio moj koktel', kaže Pinkett Smith i dodaje da joj je prag tolerancije na alkohol postajao sve viši, kada je dogurala do dvije boce alkohola, prešla je na svoj koktel.

  • +3
Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Lumeimages.com/Avalon.red / Avalon / Profimedia

'Shvatila sam da istovremenim uzimanjem ekstazija, trave i alkohola brže dolazim do cilja. Ekstazi mi traje od tri do pet sati, trava me smirivala pa sam mogla nastaviti s alkoholom', kaže glumica kojoj je incident na snimanju filma 'Luckasti profesor' otvorio oči.

'Dakle, nisam bila tip osobe koja svaki dan pije, više kao vikend pijanica. Od četvrtka do ponedjeljka ujutro. A onda mi se dogodio incident koji mi je otvorio oči. Onesvijestila sam se u prikolici za šminku tijekom snimanja 'Luckastog profesora'. Bila je to loša serija ekstazija, ali svima sam rekla da je vjerojatno riječ o starom lijeku u bočici s vitaminima. Pribrala sam se i ušla na set i to mi je bilo zadnji put.

Nemojte misliti da me nisu tapšali po ramenima i pokušavali mi pomoći, ali morala sam sama dotaknuti dno', kaže Jada koja je možda prestala s uzimanjem ekstazija nakon incidenta, ali ne i s alkoholom.

'Kad sam dogurala do treće boce vina, rekla sam si: 'Imaš problem'. Toga dana sam završila s tim, jednostavno sam prestala', kaže Pinkett koja tu i tamo popije čašu vina, ali žestoka pića više ne želi ni taknuti.