neprepoznatljiva pjevačica

Izazovna Severina u novom spotu obara s nogu

20.07.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Naša najpoznatija pjevačica na estradi premijerno je na YouTubeu danas izbacila svoj spot za najnoviji singl 'Kuda za vikend'. Cijeli je spot snimljen novom tehnikom, mobitelom iz ruke na raznim lokacijama diljem Los Angelesa. Pogledajte kako je naša poznata Splićanka oduševila Amerikance

Na atraktivnim lokacijama diljem Los Angelesa Severina je prije nekoliko mjeseci naporno snimala svoj spot za singl 'Kuda za vikend', inače četvrti po redu s novog albuma čiji se izlazak očekuje u rujnu.

Ovaj je videospot poseban jer je, za razliku od svih dosad, sniman samo mobitelom iz ruke.

Tijekom spota naša se pjevačica presvlačila nekoliko puta i to u sve izazovnije outfite te je na svom Instagramu kratko prokomentirala: 'Obožavam ovu pjesmu.'

  • +2
Severina, novi spot Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U nekim je scenama nosila i plavu periku pa je gotovo neprepoznatljiva, a slučajni prolaznici koji su se zatekli na ulicama tijekom snimanja spota djelovali su oduševljeno našom pjevačicom.

Autor: Youtube

Nakon prva tri uspješna singla s ovog albuma: 'Kao', 'Otrove' i 'Mrtav bez mene', koji su zajedno prešli brojku od preko 65 milijuna pregleda na YouTubeu, ne sumnjamo da će i ovaj ostvariti golem uspjeh i oduševiti njezine obožavatelje.