nova tehnika

Neprepoznatljiva Severina iznenadila hrabrim izdanjem

17.07.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Iako smo posljednjih nekoliko tjedana pratili njezinu bitku za skrbništvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom, to ne znači da je Severina zapostavila svoj posao i nizanje hitova. Tako za nekoliko dana izlazi njezin novi singl, a evo i zašto je ovaj ipak više poseban od onih do sada

U moru identičnih pjesama i videospotova koji ih prate danas se treba znati istaknuti nečim posebnim i novim. Zna to i najpoznatija pjevačica na našoj estradi, Severina, koja već godinama reda velike poslovne uspjehe. 

Zato se za četvrtu pjesmu 'Kuda za vikend?' na svom novom albumu, čiji se izlazak očekuje krajem rujna, odlučila za novu tehniku snimanja spota. 

  • +2
Severina, novi spot Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Videospot 'Kuda za vikend?' prvi je Severinin spot sniman iz ruke, samo mobitelom. Nastao je na lokacijama u Los Angelesu, a publika će ga premijerno vidjeti u četvrtak 20. srpnja, točno u podne, na Severininoj stranici na Facebooku.

Nakon prva tri uspješna singla s ovog albuma: 'Kao', 'Otrove' i 'Mrtav bez mene', koji su zajedno prešli brojku od preko 65 milijuna pregleda na YouTubeu, ne sumnjamo da će i ovaj ostvariti golem uspjeh i oduševiti njezine obožavatelje.