slatko iščekivanje

Procurilo kojeg je spola beba koju iščekuju Izabel i Mateo Kovačić

19.08.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja, 26-godišnji Mateo Kovačić i zagrebačka poduzetnica Izabel uspješan su mladi par, poznat po svojoj skromnosti i velikoj ljubavi koju njeguju već 10 godina. Zato je vijest o proširenju obitelji tog omiljenog para, koja je procurila u javnost u svibnju, dočekana s velikim oduševljenjem

Mudro šute o svim detaljima vezanima za prinovu, a Story od izvora bliskog paru donosi kako bi Mateo i Izabel Kovačić trebali proširiti obitelj dječakom. Izabel je navodno viđena kako kupuje odjeću za dječaka, zbog čega se zaključilo da čekaju sina.

'Trostruka ljubav', napisala je Izabel uz fotografiju na kojoj je u Mateovom naručju dok je on ljubi. Osim romantičnog poljupca, pažnju su privukle i njezine ruke na trudničkom trbuščiću.

View this post on Instagram

3 x <3

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Vijest je to koja je razveselila brojne fanove ovog para koji su s nestrpljenjem iščekivali i reakcije na objavljenu vijest. Premda se na nju nisu direktno osvrnuli, mnoge je oduševio video koji je Izabel podijelila nakon vijesti o trudnoći na Instagramu i pokazala koliko uživa u društvu djece.

Nedugo nakon toga Izabel je objavila i simpatičan skeč u kojem se priprema za bojanje zidova, no obje su objave ubrzo obrisane. S vremena na vrijeme Izabel i Mateo pokažu kako krate dane do dolaska prvog djeteta na svijet, a fotografijama su otkrili da protekle dane provode na jadranskoj obali.

View this post on Instagram

🍒

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Inače, par je u lipnju proslavio treću godišnjicu braka. Podsjetimo, ljubav između njih je planula dok su bili srednjoškolci. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je još srednjoškolac kada se zaljubio u Izabel, s kojom ga je spojila ljubav prema vjeri. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u župnom zboru. Mateo je 2016. zaprosio Izabel, a vjenčanje je održano godinu poslije, nakon sedam godina veze.

View this post on Instagram

my person and i

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on