stiže nova godina

Iza nje je uspješna godina: S koktelom u ruci Doris Pinčić oprašta se od 2022. godine

30.12.2022 u 18:00

Bionic
Reading

Doris Pinčić s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj pokazuje kako uživa u zimskim radostima. I ne, Doris ne skija, već ispija koktel na skijalištu. No, priznat ćemo da je zaslužila i da može zaključiti ovu godinu s osmijehom na licu i koktelom u ruci

Posljednje dane u godini često koristimo kako bismo zbrojili i oduzeli uspješne i neuspješne trenutke u životu. Uspješni nas guraju dalje u nove pobjede, a oni neuspješni služe kako bismo nešto novo naučili. Hoćemo li uspjeti neuspjeh pretvoriti u uspjeh, ovisi o nama. Ove godine naša TV voditeljica Doris Pinčić svakako se može pohvaliti mnoštvom uspjeha, privatnih i poslovnih.

Godina 2022. za Doris je bila zbilja uspješna. Osim kvalitetno odrađenih poslovnih projekata, suradnji i stalnog angažmana u najpoznatijoj jutarnjoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', može se pohvaliti i brojnim privatnim uspjesima.

U ožujku je Doris osvojila vrh Afrike. Pothvat za koji je, osim stabilnih nogu, potrebna i stabilna glava. Ovo nevjerojatno iskustvo penjanja na 5895 metara nadmorske visine, osim vrhu kontinenta dovelo ju je i do jedne posebne osobe. Naime, tijekom uspinjanja na Kilimanjaro povezala se s Davorom Guberovićem s kojim je samo osam mjeseci nakon uplovila u bračnu luku. Vjenčanje za samozatajnog menadžera održano je u tajnosti, a zajednička ljubav prema sportu i avanturama rezultirala je uspješno odrađenim maratonom u Zagrebu.

U svibnju je Doris i diplomirala, točnije imala svečanu promociju na visokom učilištu 'Bernays'. S diplomom i cvijećem u rukama pohvalila se diplomom iz područja komunikacija, a posebno ju je usrećio ponos njezinih roditelja.

Godinu je odlučila zaključiti odlaskom na skijanje, a umjesto fotografije na skijama objavila je kako 'gušta' u zasluženom koktelu. 'Bye bye 2022. Pogled već lagano bježi prema 2023. Živjeli mi, nek nam je svima zdravlja i mira pa će i ostalo doći..(a i što nam više treba)', napisala je Doris uz fotografiju podsjetivši svoje pratitelje na ono zaista bitno u životu.

TRADICIJA SE NASTAVLJA

[FOTO] Pogledajte kako je bilo i tko se sve pojavio na tradicionalnom 'Božiću u Ciboni'

Pogledaj galeriju