FASHION GURU

Ova haljina na lijepoj Doris nije ni moderna, ni tradicionalna - niti joj stoji

  • 27.12.2022 u 11:41

  • Bionic
    Reading

    Stajling Doris Pinčić na tradicionalnom 'Božiću u Ciboni' nije naišao na odobravanje Fashion Gurua, no zato ga je Mia Dimšić ovaj put ugodno iznenadila

    Da božićni ugođaj u gradu nije kao nekada to već svi znamo, ali barem sam mislio da će naši poznati pohrliti i malo se naslikavati na špici, ali to je sad mjesto koje su zauzeli razulareni klinci pa nije ni čudno da ove godine nisu pohrlili u velikom broju.

    Nekada je i koncerata bilo više, sad samo neki orguljaši i tamburice, pa sva sreća da je ostao tradicionalni božićni koncert u Ciboni. Vidjeli smo tamo nekoliko razigranih, ali prilično upitnih stajlinga.

    • +21
    Tradicionalni koncert Božić u Ciboni Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    Tko god je stavio ovu haljinu na lijepu Doris kao da je čitao večer prije djeci priče za laku noć. To na njoj nije ni moderno, ni tradicionalno, a niti joj stoji... Tako da ću radije zanemariti ovu kikljetinu na Doris i više se usredotočiti na Miu Dimšić koja je krenula misliti što odijeva.

    Nije ovo bila najbolja haljina koju smo vidjeli na njoj, ali joj je je barem lijepo pristajala, boja je dobra, vesela, a opet nije tipično božićno crvena. Mogla bi samo nabaviti više pari cipela i koji put izbjegavati remen oko gležnja jer zašto ne pokazati lijepe noge....

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.