puni baterije

Iz zime u ljeto: Sanja Doležal gušta na egzotičnom putovanju

22.01.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Početkom siječnja svakako je poželjan odmak od užurbane svakodnevice i odmor daleko od obaveza. I dok su se mnogi poznati uputili na skijališta i uživaju u snijegu i zimi, nekima su ipak draži topliji krajevi. Pjevačica i voditeljica se javila s jedne od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu

Sanja Doležal obožava svoju vikendicu u Donjem Zvečaju, blizu Mrežnice, odakle se nedavno javila svojim obožavateljima, no niske temperature 'natjerale' su je prema suncu i ugodnim temperaturama na kojima se opušta u ljetnim outfitima.

Na najnovijim fotografijama na kojima se zadovoljno smiješi u kameru, a koje je objavila na svom Instagramu, vidi se kako će narednih dana boraviti i diviti se blistavom gradu visokih nebodera, luksuznih hotela i zadivljujućih atrakcija - Dubaiju. Oni koji je prate na toj društvenoj mreži poručili su joj da 'pazi da je ne ukradu', drugi da joj žele lijep odmor a dobila je pozivnicu i da posjeti Katar.

Inače, Sanja je posljednje dane 2023. provela je u Zagrebu gdje je redovito odlazila na šetnje Maksimirom. Fanove je raznježila porukom o prolaznosti života.

'Beznačajni smo i krhki u odnosu na prirodu i svemir. Život je kao treptaj oka…dragi ljudi odlaze. Teško je to shvatiti, a još teže prihvatiti. Ipak, opraštajući se s ovom godinom, iščekujući novu, želim vam radost novog dana, sunca ili kiše, zahvalnost na trenucima sa svojim najdražima, veselje zbog sitnica koje prolaze nezamijećeno, zdravlja i ljubavi', napisala je tada.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju