UŽIVA U BOŽIĆU

Čestitka Sanje Doležal otkrila djelić blagdanskog ozračja u njezinom domu

26.12.2023 u 22:05

Bionic
Reading

Sanja Doležal obožava božićne blagdane pa je svoje brojne obožavatelje odlučila razveseliti blagdanskom čestitkom

Omiljena glazbenica i TV voditeljica ne krije kako je velika zaljubljenica u Božić kojem se svake godine iznova veseli.

Naša oznata pjevačica svojim je brojnim fanovima dala uvid u svoj dom koji je pomno i s puno ljubavi ukrasila u blagdanskom duhu.

Bogato ukrašen stol u crvenim tonovima, baš kako i dolikuje božićnim blagdanima s prigodnim ukrasima i svjetlucavim dekoracijama, oduševili su brojne Sanjine pratitelje na društvenim mrežama kojima je tako otkrila djelić atmosfere u svojem zagrebačkom domu.

  • +2
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Blagoslovljen Božić ! Zdravlja, ljubavi i veselja svima od srca', poručila je Sanja, a začas su se samo redale božićne čestitke.

'Stan sam već okitila, lampice su postavljene, a dan prije Badnjaka ću okititi bor. Dosta sam tradicionalna po tom pitanju pa kod mene prevladavaju crveno i zeleno, kao i pravo božićno drvce. Ono što je kod mene specifično je da imam puno lampica koje moje kći Lea obožava. Dok prije spavanja pogasim sve na prozoru, vjenčićima i zidovima, treba mi pola sata', rekla je Sanja za tportal.

Nedavno je pak na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija koje je snimila pored rijeke Mrežnice, gdje je smještena i njezina vikendica u kojoj rado i često boravi nazivajući je svojom oazom mira gdje puni baterije.