NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Emotivni oproštaj Sanje Doležal: 'Život je kao treptaj oka...'

31.12.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Omiljena pjevačica svih generacija, Sanja Doležal, svojim se vjernim pratiteljima na Instagramu, ali i dragim prijateljima, obratila riječima prepunim emocijama, poželjevši im sve najbolje u 2024. godini

'Beznačajni smo i krhki u odnosu na prirodu i svemir. Život je kao treptaj oka...dragi ljudi odlaze. Teško je to shvatiti, a još teže prihvatiti. Ipak, opraštajući se s ovom godinom, iščekujući novu, želim vam radost novog dana, sunca ili kiše, zahvalnost na trenucima sa svojim najdražima, veselje zbog sitnica koje prolaze nezamijećeno, zdravlja i ljubavi❣️ Sretna nova godina svima!'

Emotivna je to objava pjevačice Sanje Doležal, u kojem je sabrala svoje misli i poželjela sve najbolje u 2024. godini svojim prijateljima, obitelji, ali i nepoznatim obožavateljima, koji već desetljećima prate vjerno njezin lik i djelo.

Blagdani su ove godine za Sanju bili uistinu posebni, jer je njezina obitelj, nakon mjeseci izbivanja na raznim stranama svijeta, napokon bila na okupu.

  • +2
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Kako je nedavno otkrila za tportal, upravo je ona u obitelji zadužena za organizaciju božićnih okupljanja te su se ove godine svi okupili u Zagrebu.

Sin Luka stigao je i prije blagdana, dok je kćer Lea, koja živi u Londonu, stigla netom prije Božića. Zajedno će ispratiti i 2023. godinu, a za svoje najmilije Sanja je pripremila i najfinije delicije po kojima je nadaleko poznata.