RINGO STARR SLAVI

Iz svemira stigle rođendanske poruke mira i ljubavi za legendarnog bubnjara Beatlesa

07.07.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Za svoj okrugli, 80. rođendan, legendarni bubnjar Beatlesa Ringo Starr dobio je pregršt rođendanskih čestitki, a zasigurno one najposebnije bile su dvije poruke sa Međunarodne svemirske stanice (ISS) i rovera Curiosity s Marsa

'Wow, ovo su prvi 'mir i ljubav' iz svemira', tvitala je zvijezda u odgovoru na dvije poruke sa Međunarodne svemirske stanice (ISS) i rovera Curiosity s Marsa.

Ringo Starr, rođen kao Richard Starkey u Liverpoolu 1940. pozvao je ljude da se pridruže 'pokretu mira i ljubavi' kako bi proslavili njegov rođendan.

'Moji kolege i ja šaljemo najiskrenije i najljepše želje za rođendan', napisao je američki astronaut sa ISS-a Chris Cassidy u video poruci.

'Vi ste glazbena ikona, vaša poruka mira i ljubavi desetljećima odjekuje svijetom', poručio je Cassidy Starru.

Rođendanske čestitke pristigle su i preko Twitter računa NASA-ina rovera Curiosity na Marsu u kojemu piše: 'S površine Marsa razmišljam o vašoj poruci #PeaceAndLove i kako nam je u dobrim i u teškim vremenima bolje uz malo prijateljske pomoći'.

Starr je postao član Beatlesa početkom 1960-ih s Paulom McCartneyem, Johnom Lennonom i Georgeom Harrisonom. Osim Starra, 78-godišnji Paul McCartney jedini je još živući član grupe koja se raspala krajem 1969.