VAŽAN DATUM

Ivica Kostelić otkrio zašto je jučer za njega i obitelj bio poseban dan

15.02.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Malo tko se može pohvaliti da su im se tako lijepe stvari dogodile na Dan zaljubljenih. Neki dobivaju cvijeće, poklone, a Kostelići slave medalje na Olimpijadama

Iza Janice i Ivice Kostelić ostale su nezaboravne uspomene, ostale su pobjede i brojne medalje, ostala je legenda. Zgodna podudarnost je da su četiri od deset medalja došle na Valentinovo, 14. veljače.

'Valentinovo je uvijek bio poseban dan za moju obitelj. Moja sestra je osvojila svoju prvu Olimpijsku medalju na Valentinovo 2002. ja sam osvojio svoju prvu Olimpijsku medalju na Valentinovo 2006. ja sam osvojio svoju zadnju i našu desetu Olimpijsku medalju na Valentinovo 2014.', podsjetio je svoje fanove Ivica Kostelić.

Najuspješniji i najtrofejniji hrvatski skijaš u povijesti, osvojio je četiri srebrne medalje. Ima zlato, srebro i broncu sa svjetskih prvenstava, a 2011. je postao ukupni pobjednik Svjetskog kupa.

Janica je na Olimpijskim igrama osvojila ukupno šest (četiri zlatne i dvije srebrne), a svih pet medalja koje je osvojila na SP-ima bile su zlatne. Trostruka je ukupna pobjednica Svjetskog kupa, ima još i sedam malih globusa. Karijeru je završila u 24 godini. Podsjetimo, na Valentinovo je i Jakov Fak također osvojio medalju za Hrvatsku u nordijskom skijanju.

Izvor: Društvene mreže