svi ga to pitaju

Ivica Kostelić otkrio što supruga misli o njegovim opasnim avanturama

29.11.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Skijaški velikan imao je premijeru dokumentarnog filma 'Transat' koji prati njegove avanture kroz regatu koju je odjedrio zajedno sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021.

Premijeru filma u kojem je Ivica Kostelić dokumentirao svoju trotjednu avanturu nisu propustili njegov otac Ante i sestra Janica Kostelić koji se već neko vrijeme drže podalje od očiju javnosti. No nije se pojavila Ivičina supruga Elin,

S njom, podsjetimo, ima četvero djece: sinove Ivana i Leona te blizanke Janu i Katu. Proslavljeni skijaš ispričao je što Islanđanka misli o njegovim opasnim avanturama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Svi me to pitaju. Ona bi radije da sam ja doma, ali zna koliko mi to znači. Zna da imam potrebu natjecati se, otisnuti se od ovog svijeta', izjavio je kroz smijeh za 24sata.

  • +24
Zagrebačka premijera dokumentarca Ivice Kostelića Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Progovorio i o tome vrijedi li za njega da je obitelj najveća podrška. Kaže da 'ne može reći da su najveća', ali da 'bez njih ništa ne bi bilo moguće' te da je 'to sport u kojem je potreban konsenzus' jer se 'često izbiva od kuće pa je obiteljska podrška ključna'.

Kostelić je istaknuo da ga je oceansko jedrenje uvijek privlačilo. Uvijek je, rekao je, 'bio impresioniran s tim natjecanjem, neljudskim uvjetima u kojima je teško funkcionirati', a 'kad se prestao profesionalno baviti skijanjem, otvorilo mu se vrijeme da se okuša u jedrenju'. To je i dalje jedan od rijetkih sportova u koje može dobro funkcionirati čak i sa svojim lošim koljenima', objasnio je. Priznao je kako je u iznimno teškim uvjetima na Atlantiku proveo tri tjedna, ali unatoč teškim trenutcima, odustajanje mu nije bilo opcija.