NAJMLAĐI NAVIJAČ

Neodoljiv prizor: Domagoj Vida je nogometna zvijezda, a njegov sin kradljivac srca

16.07.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Sin nogometaša i njegove supruge Ivane Vide svojim utrčavanjem na teren nakon trijumfa u polufinalu i pobjede protiv Engleske rijetko kome nije izmamio osmijeh na lice. Svjetski i domaći mediji prenijeli su fotografije Davida Vide kojem nisu ni tri godine te je preslatki mališan definitivno postao zvijezda netom završenog Svjetskog prvenstva u Rusiji. Njegove fotografije nastavljaju oduševljavati

Uz reprezentativce i izbornika Zlatka Dalića, na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu definitivno su zvijezde djeca nogometaša. Među njima se svojom spontanošću i vrckavošću najviše istaknuo maleni David Vida, koji će ovog rujna proslaviti treći rođendan. Da je sin Domagoja i Ivane Vide nesvjesno postao svojevrsna maskota hrvatske reprezentacije, potvrđuju i brojne fotografije i naslovi u medijima od Hrvatske do Argentine.

Ivana Vida pokazala je na svom Instagramu najnovije fotografije njihovog sinčića koji je pozirao s ostalim ženama nogometaša, navijao za tatu, a na kraju zaspao na koferu. Malo tko na takav prizor može ostati ravnodušan.

  • +3
Ivana Vida, Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

David će možda jurišati u kopačkama poput oca Domagoja, no mnogima će u sjećanju zauvijek ostati dirljiva snimka plavokosog dječaka kako bosonog osvaja teren. S njim su po travnjaku nakon utakmice naše reprezentacije s Engleskom trčkarali 3-godišnji Petar i 4-godišnja Marta, djeca Ivana Strinića, te 5-godišnji Leonardo i 4-godišnja Manuela, djeca Ivana Perišića.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX