dobro se snašla

Ivana Paradžiković pokazala kako se bori s neposlušnom frizurom: 'Što radiš s kosom kad je preduga?'

03.09.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Jesenski se počeci na poslu, u ljubavi i imidžu najlakše mogu najaviti jednim potezom škarama za čime posežu mnoge nepoznate i poznate dame. Umjesto šišanja, nekadašnja urednica i zaštitno lice emisije 'Provjereno' ima bolju foru

Posljednjih tjedana Ivana Paradžiković posvetila se odmaranju i punjenu baterija prije novih životnih izazova koji je čekaju po povratku s mora gdje je ove godine boravila u više navrata. Cijenjena novinarka u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu pratitelje sve češće časti zanimljivim trenucima iz svakodnevnog života.

Tako se među ostalim nedavno pohvalila kako zna baratati štemericom baveći se preuređenjem jednog stambenog prostora (nije navela je li on njezin). Ovog puta je pokazala kako se snašla kad je riječ o frizuri. 'Što radiš s kosom kad je preduga? Kupiš šiltericu?'. 'Dobro jutro', pozdravila je one koji je prate na Instagramu. Na fotografiji pozira sa crvenom šiltericom u svom stanu.

Ivana je u svakom smislu spremna za nove poslovne izazove, kao što je najavljivala na početku ljeta. 'Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali', poručila je nakon odlaska s Nove TV.