NEZGODNO

Ivana Paradžiković nestala s Instagrama, poznat je i razlog

23.03.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Ovogodišnja srpska predstavnica na Eurosongu Konstrakta, Neda Ukraden, Lejla Filipović, Danijela Martinović, Mate Janković samo su neki od poznatih osoba kojima su u posljednje vrijeme hakirani profili na društvenim mrežama, a s Instagrama su nestale Sandra Perković i Nika Fleiss. Isto se dogodilo i s bivšom urednicom i voditeljicom 'Provjerenog' Nove TV, sada urednicom i voditeljicom emisije 'Lice pravde' na TV Uni

Otkako je prošle godine u proljeća otišla s Nove TV i iz emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković oglašava se isključivo putem društvenih mreža gdje prijateljima i brojnim poklonicima dijeli novosti i posebne trenutke u životu.

Stoga su se mnogi iznenadili kad je prije otprilike sedam dana njezin profil na Instagramu - nestao.Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, riječ je o hakerskom napadu.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, nedavno se i poznatom chefu Mati Jankoviću dogodila slično kad je ostao bez svojeg privatnog Instagram profila i bio prisiljen otvoriti novi dok je bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića Lejla Filipović zahvaljujući brzoj reakciji vratila svoj profil.