SVE ZBOG BENZINA

Ivana Paradžiković proživjela pravu dramu, pa javno prozvala Hrvatske autoceste

23.02.2022 u 16:56

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica 'Provjerenog' na Novoj TV, danas jedno od zaštitnih lica nove Una TV, Ivana Paradžiković otkrila je na svom Instagram profilu kako je na autocesti proživjela 'pravu dramu' jer je ostala bez goriva

Novi video na Instagram profilu Ivane Paradžiković izazvao je veliku pažnju, ali i pokrenuo pravu raspravu, nakon što je voditeljica Una TV-a otkrila kako je na autocesti ostala bez goriva.

'Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva zato što nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema bezinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije! Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A što da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv? Hrvatske autoceste ja sam mislila da pumpa mora biti na svakih 30ak km?', stoji pored videa.

U snimci koja prikazuje njezinog prijatelja kako pretrčava autocestu, Ivana Paradžiković objašnjava kako više od 100 kilometara na autocesti nema pumpe, zbog čega su i ostali bez goriva, a kanister za benzin uspjeli su 'nažicati' od ljudi koji imaju šlep službu.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Nakon toga krenula je rasprava, a javili su se i mnogi koji su prošli isto i to baš na tom dijelu autoceste. Jedan je pratitelj ostavio komentar kako je još u listopadu prošle godine poslao mail pritužbe HAC-u, napominjući da prije Slavonskog Broda moraju upozoriti vozače da idućih 120 kilometara ne postoji benzinska pumpa, no do danas za to očito još nije pronađeno rješenje.