GLAVNI KRIVAC

Ivana Mišerić otkrila pravi razlog svojih čestih odlazaka u Istru

09.03.2022 u 16:45

Bionic
Reading

Voditeljica na Otvorenom radiju Ivana Mišerić posljednjih mjeseci često boravi u Istri, a sada je na svom Instagram profilu 'prozvala' i glavnog krivca zbog kojeg je to tako

Da je sretna i zaljubljena dala je naslutiti već prije nekoliko mjeseci, no sada je na svom Instagram profilu radijska voditeljica Ivana Mišerić počela otkrivati i lice svog 'razloga za sreću'. Riječ je o Draženu Kovačeviću, s kojim je već duže u vezi, a kojem je posvetila i posljednju objavu na Instagramu.

Uz tri zajedničke fotografije, od kojih na jednoj Dražen Kovačević pozira s njezinim četveronožnim ljubimcem, Ivana Mišerić svom je partneru poželila sretan rođendan, a vjernim pratiteljima i pojasnila neke stvari.

'Zašto stalno idem u Istru... pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše!'

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Čestitke su se odmah krenule nizati, a voditeljica Barbara Kolar joj je napisala: 'Tko tebe čini sretnom odmah je i meni drag čovjek! Pa nek mu je sretan!' Na lijepim riječima Ivana joj se zahvalila emotikonom srca.