NJENO SVJETLO, NJENO SVE

Je li nam to Ivana Mišerić napokon pokazala novog dečka?

30.12.2021 u 20:58

Bionic
Reading

Lijepa radijska voditeljica Ivana Mišerić zaintrigirala je pratitelje na Instagramu objavom fotografije na kojoj zagrljena pozira s tajanstvenim muškarcem

'Moje svjetlo', napisala je Ivana, s dodatkom hashtaga #sve, uz fotografiju nepoznatog muškarca s kojim se grli dok poziraju slično odjeveni u crne traperice i bijele košulje.

O tajanstvenom muškarcu, kojeg je Ivana tagirala, iz njegovog zaključanog Instagram računa može se tek doznati da se zove Dražen Kovačević.

Objavu su Ivanini pratitelji zasuli komplimentima i emotikonima srdaca i vatre, a jednu je obožavateljicu zanimalo tko joj je to, prijatelj ili nešto više.

'Sve mi je', odgovorila je voditeljica.

Podsjetimo, Ivana je prošle godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici i svoj ljubavni život odlučila držati podalje od očiju javnosti.

U svibnju ove godine popularna radijska voditeljica dala je naslutiti da ponovo ljubi, a sredinom listopada je objavom na Instagramu zaintrigirala svoje pratitelje.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji branda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

'Upoznala sam danas svoju srodnu dušu', napisala je Ivana na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u vjenčanici, kreaciji glumice Katarine Baban.

Njenog radijskog kolegu Brunu Bucića zanimali su više detalji o srodnoj duši nego svestrana kreativnost Katarine Baban, pa je kolegicu bez okolišanja pitao kad će se udati.

'Hvala na pitanju, odlično je, dakle ima se tu puno toga reći, predlažem da se javiš u inbox pa da dam detaljniji odgovor', odgovorila je znatiželjnom kolegi Ivana Mišerić.