O VOLJENOJ FRIDI

Ivana Mišerić dirnula pratitelje emotivnom objavom: 'Nadamo se sretnom završetku ove borbe'

09.01.2024 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što je brojnim pratiteljima na Instagramu zaželjela novu godinu punu zdravlja, ljubavi i razumijevanja, popularna radijska voditeljica sada im se obratila dirljivim videom

Samojed Frida preslatki je životni suputnik Ivane Mišerić - omiljene radijske voditeljice koja se ovog utorka pratiteljima na Instagramu obratila dirljivim videom sa svojim ljubimcem.

'Zadnjih mjesec dana Frida je na liječenju. Ima karcinom', započela je objavu otkrivši da su se stvari 'ipak posložile'.

'Nadamo se sretnom završetku ove borbe jer smo došli u ruke najboljih stručnjaka. Brinu o Fridi i meni kao da smo jedno. Njeno zdravlje i moje srce', otkrila je u opisu dirljivog videa u kojem Frida prima terapiju.

'Imamo još puno toga za odraditi zajedno', zaključila je objavu a, uz brojne pratitelje, podršku u komentarima iskazali su joj i kolege poput Dalibora Petka i Barbare Kolar.

Novu kalendarsku godinu na Instagramu otvorila je objavom fotografije na kojoj, u kućnoj atmosferi, pozira s ljubljenom Fridom i partnerom Draženom Kovačevićem napisavši: 'Sretno svima! Neka nam je zdravlja, ljubavi i razumijevanja. I da Nova bude ispunjena dobrim pričama i dobrim ljudima! Od srca'.

  • +18
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić