niJE se prevarila u dojmu

Ivana Kovač otkrila: 'Napokon smo završili priču'

25.10.2019 u 15:51

Bionic
Reading

Nakon što je ljetos održala fantastičan nastup na Splitskom festivalu i osvojila priznanje za pjesmu 'Ti' koje joj je uručio ocjenjivački sud novinara, Ivana Kovač je osvojila i nagradu za najbolji styling gdje je zablistala u crvenoj haljini Kristine Burje

Istoimeni je singl dobio i spot, stoji u priopćenju.

'Ova pjesma mi je posebno draga od prvog momenta kada sam je čula. Fedor Boić i Neno Ninčević su zaista napravili divnu pismu i nisam se prevarila u dojmu jer je dobila prvu nagradu za najbolju pjesmu na Splitskom festivalu od strane novinara. Spot nikad dočekati, a za snimanje..ili je prevruće ili je kiša ili je nešto...ali napokon smo uhvatili par lipih dana i napokon smo ga snimili. Ambijent je predivan, a Zoran je sve zapečatio svojim osebujnim dizajnom i priču smo završili. Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti', zaključila je Ivana.

Autor pjesme Feodor Boić koji je ujedno i radio na aranžmanu pjesme, dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Redatelj spota je Željko Petreš, ujedno i autor fotografija, dok se iza kamere našao Zlatko Dizdar koji je zabilježio odlične kadrove dok se za styling pobrinuo Zoran Aragović i njegov 'Bite my style' koji je upotpunio čitavu priču.

Izvor: Društvene mreže