SVI SU GLEDALI U NJU

Mišina 'mala': Nikad elegantnija Ivana Kovač izgleda poput filmske dive

27.03.2019 u 22:49

Bionic
Reading

Otkako je u kolovozu 2017. rodila djevojčicu Elenu, glazbenica svaki slobodan trenutak najradije provodi u društvu malene ljepotice. No Ivana Kovač nije napustila svoju veliku ljubav - pjevanje pa povremeno snimi novi singl i nastupi na kakvom festivalu ili drugom glazbenom događaju. Za zadnji, koji je imala u Lisinskom zablistala je u nikad ženstvenijem izdanju

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u dugoj srebrnoj haljini s dubokim dekolteom koja savršeno ocrtava njezinu vitku liniju tijela. Ivana Kovač svoju modnu kombinaciju 'začinila' je crvenim ružem i frizurom s blagim valovima te je izgledala kao kakva filmska diva pa je svojom pojavom privlačila poglede.

View this post on Instagram

Tonight Miss Supranational...let’s sing!🎤

A post shared by I V A N A ⧫ K O V A Č ® (@ivanakovacofficial) on

Od kad je postala mama, život Ivane Kovač, kćeri kralja estrade Miše Kovača, potpuno se promijenio. Ona i njezin sedam godina mlađi partner Elvir Hasanhodžić, punim plućima uživaju u roditeljskoj ulozi.

'Ja bih htjela, a to ću se potruditi stvarno, da Elena završi školu i fakultet, sad koji u to se neću petljati, voljela bih da ima neki miran posao i da ne brine što će sutra, znamo u kakvim vremenima živimo', izjavila je ranije.

  • +6
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic