KĆI LEGENDE

Ivana Kovač: Bila mi je to jedna od najljepših večeri u životu

13.07.2019 u 19:46

Bionic
Reading

Kći legendarnog pjevača Miše Kovača pratila je oca na retrospektivnoj večeri u njegovu čast, a sada je progovorila o iskustvu koje je doživjela te glazbenim i drugim planovima

Početkom mjeseca 59. Splitski festival bio je posvećen legendarnom pjevaču Mati Miši Kovaču. Na retrospektivnoj večeri Ivana Kovač, Joško Čagalj Jole, klapa Rišpet, Mladen Grdović, Goran Karan i mnogi drugi, pjevali su pjesme našeg legendarnog pjevača.

Ivana Kovač za Story.hr je podijelila svoja iskustva ove emotivne večeri. Iako je najprije odbila nastupati jer, kako kaže, nije htjela privatizirati situaciju, znala je koliko će Miši značiti njezin izlazak na binu na Prokurativama. I zaista, rijetki su bili oni kojima nije potekla suza kada se s pozornice spustila u publiku kako bi zagrlila oca.

Nekoliko minuta zagrljeni, sa suzama u očima, dokazali su da ne postoji ništa ljepše od ljubavi oca i kćeri. Mišo nije puštao Ivanu iz zagrljaja, a iako oduvijek snažan i jak, pred brojnom publikom pokazao je da je najviše slab upravo na 41-godišnju kćer.

RETROSPEKTIVA

Večer posvećena Miši Kovaču: Splićani i njihovi gosti pjevali najveće hitove

Pogledaj galeriju

'Ova večer mnogo znači cijeloj obitelji. Moj se otac dosad nije našao u ovakvoj ulozi, bilo mu je neobično kao i meni. Neobično, ali emotivno i predivno. Bila mi je to jedna od najljepših večeri u životu' - rekla je za Story Ivana Kovač.

Kovač je nedavno ekskluzivno za tportal progovorila kako usklađuje majčinske i poslovne obveze. 'Kad nastupam put juga, Elenu čuva baka, Elvirova mama. Ovu sedmicu je bilo prvi put da je nisam vidjela dva dana jer sam prije Splitskog festivala imala nastup na Korčuli. Obično je ne vidim nekoliko sati budući da se nakon nastupa odmah vraćam kući. Baš mi je teško palo razdvajanje od nje. Kad nastupam u Sloveniji čuva je tata, ali to su uglavnom vikendi', ispričala nam je tada pjevačica.

  • +2
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL
  • +13
Mate Mišo Kovač u Lisinskom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić