PONOSNI RODITELJI

Čestitke ne prestaju stizati: Novo slavlje u obitelji Ivana Rakitića i Raquel Mauri

11.07.2021 u 15:34

Bionic
Reading

U domu bivšeg hrvatskog reprezentativca i njegove voljene supruge, Raquel Mauri, ponovno vlada slavljeničko ozračje. Njihova mezimica Althea proslavila je osmi rođendan, a poznati tata ne krije koliko je ponosan na svoju nasljednicu

S gotovo dva milijuna pratitelja na svom Instagram profilu, Ivan Rakitić podijelio je slavljeničku fotografiju na kojoj uz rođendanske rekvizite i nezaobilaznu tortu pozira sa svojom kćerkicom Altheom, a koja je ovog vikenda proslavila 8. rođendan.

'Sretan rođendan, moja princezo. Uživaj u svakoj sekundi sa svojih osam godina i da i dalje ispunjavaš naš doma svojim osmijehom i energijom. Jako sam ponosan na tebe, volim te', napisao je Rakitić u opisu fotografije.

Poput supruga, majka djevojčice također je pružila uvid u rođendansku proslavu svoje mezimice, a čestitke im ne prestaju pristizati.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Sredinom travnja, Ivan Rakitić i Raquel Mauri proslavili su osmu godišnjicu braka. Par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila 5. rođendan.