baloni, latice i svijeće

Rakitići slave 8. godišnjicu braka, a obilježili su je romantičnom proslavom i emotivnim porukama: 'Sretna ti godišnjica moj živote, uvijek biram tebe'

20.06.2021 u 21:18

Bionic
Reading

Naš slavni nogometaš i njegova voljena supruga Raquel Mauri u slavljeničkom su raspoloženju. Naime, par koji ne skriva koliko se voli slavi osmu godišnjicu braka, a kako pratitelji ne bi ostali uskraćeni za to što se događalo na njihov veliki dan, Ivan i Raquel na Instagramu su objavili niz fotografija i videa romantične proslave

'Sretna godišnjica, ljubavi moja. Želim da uživaš u svemu što je pred nama. Zauvijek s tobom, moj živote. Volim te princezo,' napisao je Ivan Rakitić uz fotografiju na kojoj pozira uz svoju atraktivnu suprugu Raquel.

Uz fotografiju Ivan je objavio i video koji prikazuje raskošne aranžmane od ruža. U komentaru mu je supruga napisala: 'Volim te, živote moj', te detalje proslave osme godišnjice braka nije propustila objaviti ni na svom profilu.

Atraktivna Andalužanka u objavi vrlo emotivno je napisala: 'Sretna ti godišnjica moj živote, uvijek biram tebe'. Objavila je i fotografije koje pokazuju kako je proslava bila vrlo romantična. Bilo je tu buketa, ružinih latica, svijeća, balona u obliku srca, balona sa zavezanim njihovim zajedničkim fotografijama te srce od ružinih latica na krevetu.

Poznato je koliko je Ivan Rakitić zaljubljen u svoju suprugu, a sudeći prema onome što nerijetko objavljuju na Instagramu, obožavanja i romantike u njihovu odnosu ne nedostaje.

Par je godišnjicu proslavio u restoranu u Dubaiju, a za tu priliku Ivanova Raquel zablistala je u zelenoj haljini vrlo zanimljivog i zavodljivog kroja.

Inače, par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali, a par je u međuvremenu dobio i dvije djevojčice, Adaru i Altheu.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia