BIVŠI REPREZENTATIVAC

Ivan Rakitić iskušao svoje kuharsko umijeće u Dubaiju, a prisjetio se i pobjede nad Argentinom: 'Volim Hrvatsku'

22.06.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Nogometaš Ivan Rakitić, koji je za Hrvatsku osvojio srebro na svjetskom prvenstvu i Rusiji i nedavno se oprostio od naše reprezerntacije, sa svojom zgodnom suprugom Raquel Mauri već nekoliko dana uživa u Dubaiju i o tome redovito izvještava na društvenim mrežama

U Dubaiju su Ivan i Raquel ovih dana proslavili i osmu godišnjicu braka, a nakon uživanja u specijalitetima koje su im pripemili chefovi u restoranu, Rakitić se i sam okušao u pripravljanju jela.

Naš Raketa je na Instagramu podijelio niz fotografija s večere u čijoj je pripremi i sam sudjelovao.

'Zadovoljstvo mi je bilo upoznati vas, Abi. Nevjerojatno iskustvo, odličan show i sjajna večera', napisao je Rakitić i još jednom zahvalio kuharu @cznburak.

Naime, Rakitić je sudjelovao u showu Buraka Özdemira, turskog kuhara i ugostitelja koji posjeduje lanac od tri restoraan u Turskoj i inozemnu podružnicu u Dubaiju.

Među Burakovim slavnim gostima su i bivša nogometna zvijezda Ronaldinho, ali i zvijezda borilačkih sportova Khabib Nurmagomedov.

Dok uživa sa suprugom u Dubaiju, Rakitić misli i na svog bivšeg šefa Zlatka Dalića i njegovih odabranika na Euru, a u ponedjeljak se na Instagram Storyju prisjetio velike pobjede od 3:0 protiv Argentine pri točno tri godine.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

'Kovačić, Rakitić i 3:0. Razbili smo Argentinu, čudo jedno', ori se s Rakitićevog Instagram Storyja na kojem poručuje 'Volim Hrvatsku'.