KAKVA FOTOGRAFIJA

Ivan Perišić raznježio fanove novom objavom: Pokazao je najmlađeg sina Luku

24.08.2022 u 08:53

Bionic
Reading

U travnju ove godine jedan od naših najboljih nogometaša i njegova supruga Josipa dobili su treće dijete. Njihov devetogodišnji sin Leonardo i sedmogodišnja kćerkica Manuela dobili su 'pojačanje', a ponosni tata objavio je preslatki prizor malog Luke

Hrvatski nogometni reprezentativac nerijetko pokazuje svoju obitelj na društvenim mrežama. Ivan Perišić svaki put takvim objavama izazove oduševljenje, a tako je i sada, nakon što je pokazao svog mališana, Luku. Jednu od fotografija njihovog najmlađeg djeteta objavila je i njegova supruga Josipa Perišić.

Podsjetimo, 32-godišnji brzonogi Omišanin koji nosi dres milanskog Intera s 32-godišnjom Josipom u braku je od 2020. godine. Vjenčali su se u srpnju i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi.

Inače, iza Perišića je velika nogometna karijera. Sa 17 godina je otišao iz Omiša prije nego što je zaigrao za prvu momčad Hajduka. U Sochauxu je naučio francuski jezik, a zatim su slijedili transferi u Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg, milanski Inter, posudba u Bayern te povratak u Inter.

  • +3
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Christian Santi / Alamy / Alamy / Profimedia