SRETNA VIJEST

Poklon za desetu godišnjicu braka: Ivan Perišić i supruga Josipa očekuju treće dijete

20.03.2022 u 18:05

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo da hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko očekuje prinovu sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, sada je otkriveno da se još jedan vatreni nalazi u slatkom iščekivanju

Kako doznaje RTL Exkluziv, hrvatski reprezentativac i nogometaš talijanskog Intera, Ivan Perišić, sa suprugom Josipom očekuje prinovu.

Ljubav hrvatskog reprezentativca i Josipe traje od srednjoškolskih dana, a u bračnu luku uplovili su 2012. godine. Njihov devetogodišnji sin Leonardo i sedmogodišnja kćerkica Manuela uskoro će dobiti brata ili sestru.

Crkveno vjenčanje Perišići su imali 2020. godine u Grohotama na otoku Šolti, a lijepa Ivanova odabranica na svom Instagramu nerijetko dijeli trenutke iz njihovog obiteljskog života.

Na crkvenom vjenčanju bili su prisutni članovi najuže obitelji, a svoje su zavjete Perišići izrekli pred don Vinkom Beusom u crkvi svetog Mihovila. Intimno slavlje potom je održano u hotelu Martinis Marchi Heritage, koji se nalazi u povijesnom dvorcu u Maslinici, a na njemu su bila prisutna i njihova djeca - sin Leonardo i kći Manuela.

Perišić i Kalinić sa suprugama u Dubrovniku 2016. Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL