nije im dosadno

Ivan Pažanin na setu: 'Čovik ne može ni oko ubit za vrime snimanja'

25.06.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Početkom lipnja ekipa najslasnijeg kulinarskog showa počela je raditi na novoj, kako su najavili punoj smijeha i zabave - sezoni. Da među njima vlada odlična atmosfera, svjedoče fotografije koje pokazuje popularni televizijski kuhar

Nakon tri mjeseca stanke ekipa RTL-ove emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj' jedva je dočekala povratak na snimanje nove sezone. Ono je počelo još u ožujku, no zbog pandemije koronavirusa je zaustavljeno. Početkom lipnja u Jadran filmu opet se mogu osjetiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu kulinarskog showa.

Kao i u prethodnoj sezoni, Tomislav Špiček ima ulogu predsjednika žirija, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove. Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova pokazao je djelić atmosfere sa snimanja. 'Čovik ne može ni oko ubit za vrime snimanja. Željka Klemenčić i ti ćeš jednom zaspati', našalio se pored fotografije na kojoj odmara, a ona ga čupa za kosu.

'Društvene mreže donijele su zaista jedan poseban način komunikacije i jako sam sretan što me prati toliko ljudi. Trudim se komunicirati s njima koliko mogu, ali ponekad ne uspijevam odgovoriti na sva pitanja. Nadam se da mi pratitelji to ne zamjeraju', izjavio je ranije za Večernji list.