SRETNA VIJEST

Ivan Klasnić dobio drugo dijete, u njegov život stigla je još jedna djevojčica

02.10.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac nakon svih životnih nedaća ima razloga za slavlje. Ivan Klasnić nedavno je postao otac djevojčice

Sretnu vijest, nogometaš je potvrdio za Story. Kako Ivan Klasnić nerado govori o svom privatnom životu, ništa se ne zna o ženi s kojom je dobio drugo dijete. Poznato je tek da nisu u braku i da žive u njegovom rodnom Hamburgu.

40-godišnji nogometaš već ima kćer Fabienne Coleen koju je dobio prije dvanaest godina s četiri godine starijom bivšom suprugom, Njemicom, Patricijom.

Svojevremeno je Patricia bolesnom suprugu htjela donirati i bubreg, a stala je uz njega kada su njihovu vezu potkraj listopada 2010. godine uzdrmale optužbe 17-godišnje djevojke iz Manchestera koja je tvrdila da ju je Klasnić silovao. Razveli su se 2011. godine.

Njihova kćer Fabienne, kao i ostatak obitelji najviše su mu pomogli prebroditi teške trenutke - desetogodišnjih zdravstvenih problema koji su rezultirali s tri transplantacije bubrega.

'Uvijek sam na život gledao kao na dar. I zato sam se borio i kad mi je bilo najteže. Najviše me držala ljubav prema mojoj kćerki Fabiani i obitelji, a zbog njih sam u svim tim dramatičnim razdobljima nastojao biti što jači. Ni u jednom trenutku nisam pao u apatiju, u depresiju. Uvijek sam razmišljao pozitivno i nadao se najboljem. Svaki put sam vjerovao da će biti dobro. Tako je i sada', izjavio je ranije za tportal.