ugodno druženje

Najbolja susjeda: Iva Majoli pokazala kako ona i Nives Ivanišević provode kišno poslijepodne

24.05.2021 u 18:28

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević i bivša tenisačica Iva Majoli kišni dan iskoristile su za druženje i ugodno ispijanje kavice, a tom prilikom Iva je zajedničku fotografiju objavila i na svom Instagram profilu

Bračni par Ivanišević početak svibnja iskoristio je za bijeg iz Zagreba na nepoznatu egzotičnu lokaciju. Tom prilikom Nives je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s bajkovite destinacije, uključujući onu u bijelom bikiniju koja je privukla daleko najviše pažnje njezinih pratitelja. No, povratak u Zagreb i tmurno poslijepodne lijepu radijsku voditeljicu nisu oneraspoložili. Kišni dan iskoristila je za ispijanje kavice i druženje s prijateljicom Ivom Majoli.

Naša najuspješnija tenisačica i osvajačica Roland Garrosa posljednjih se godina ne pojavljuje često u javnosti, no svoje obožavatelje na Instagramu s vremena na vrijeme razveselili ponekom fotografijom iz svog privatnog života.

Da tmuran i kišan ponedjeljak ne mora nužno značiti u loš početak tjedna dokazala je Iva objavivši na svom Instagram Storyju fotku s Nives na kojoj je i napisala: 'Vrijeme za kavicu s najboljom susjedom'. Dvije prijateljice uživale su tako u malim ženskim razgovorima, finoj kavici i ugodnom ambijentu, a Iva je na druženje povela i svog malenog psića.