to se zove ODMOR

Iva Majoli pravi je hedonist: Na svom Instagramu pohvalila se kako uživa na suncu, no ne na našoj obali

17.12.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Naša najuspješnija tenisačica osvajačica Roland Garrosa posljednjih se godina ne pojavljuje često u javnosti, većinom je to na događajima vezanim uz hrvatsku Fed Cup reprezentaciju. Ipak, svoje fanove ne zaboravlja tu i tamo razveseliti kakvom fotografijom na društvenim mrežama. Sudeći prema najnovijima, trenutno boravi na Sardiniji

I dok su mnogi poznati zaokupljeni uređenjem svojih domova u blagdansko ruho, bivša teniska šampionka je otputovala izvan Hrvatske, u toplije krajeve. Kako je označila na fotografijama gušta u talijanskom ljetovalištu na sjeveru Sardinije.

Osim što se popela na vrh kamene stijene što je duhovito komentirala s opisom 'Mount Everest' pozirajući u kratkim hlačicama i majici bez rukava, svjedočila je i u pogledu na jato dupina i njihovu igru.

Jedno od najvećih imena hrvatskog sporta rijetko daje uvid u privatni život. Nedavno je ipak na Instagramu obilježila poseban dan - 14. rođendan svoje mezimice Mije.

Tim povodom, bivša tenisačica je odlučila s pratiteljima podijeliti nekoliko fotografija i otkriti kako je izgledala rođendanska proslava. Djevojčica je imala tortu s motivima krvi dok je cijeli svečani stol bio prekriven crnim svijećama i prigodnim dekoracijama za proslavu Halloweena.

  • +4
Iva Majoli Izvor: Profimedia / Autor: Anton Denisov / Sputnik / Profimedia