posebna lokacija

Iva Majoli sve češće pokazuje svoju bračnu idilu: Evo gdje uživa sa suprugom

26.08.2023 u 13:44

Iva Majoli

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Bionic
Reading

Iva Majoli ostala je zapamćena kao jedna od najboljih hrvatskih tenisačica, a sinoć se družila sa svojim bivšim kolegicama. Iva i ostale tenisačice okupile su se u New Yorku, a njezina pratnja bio je suprug Roberto Calegari

Iva Majoli stigla je u New York, a sve kako bi prisustvovala velikoj večeri okupljanja žena u tenisu. Naša najbolja tenisačica na Instagramu je s pratiteljima podijelila svoje dojmove, a sa slika je jasno koliko za Majoli znače večeri poput ove.

Organizacija žena u tenisu sinoć je napravila gala večer u New Yorku povodom proslave 50. rođendana organizacije, a to je bila prilika da se okupe brojne velike tenisačice koje su svojim radom ispisale povijest tenisa.

Tako je naša osvajačica Rolland Garrosa uživala u društvu bivših tenisačica Austrijanke Barbare Schett, Francuskinje Mary Pierce te Argentinke Gabriele Sabatini. U opisu objave emotivno je napisala koliko voli svoje prijateljice te koliko je zahvalna da su one dio njezinog života.

Iva je za gala večer odjenula dugačku crnu haljinu s izrazito visokim izrezom, a zaogrnula se crnim sakoom. Dok je njezin suprug Roberto Calegari izgledao vrlo trendi u crnoj kravati i bijelom sakou koje je nosio preko bijele košulje i crnih hlača.

Fotografiju lijepog para komentirala je i Vlatka Pokos: 'Kako ste zgodni! Tako mi je drago što si sretna, blistaš' te dodala tri emotikona srca.

Slobodno vrijeme par je iskoristio za šetnju Central Parkom, omiljenom opuštajućom lokacijom svih Njujorčana.

Supružnici su u braku od listopada prošle godine, žive u Milanu i često putuju svijetom, a ovog ljeta uživali su na Hvaru i u Dubrovniku.

vole biti tamo

Iva Majoli i njezin suprug prođirali Dubrovnikom, a pala je i kava na Stradunu

Pogledaj galeriju