potrajali su četiri godine

Sjećate li se njihove ljubavi? Stanislas Wawrinka nekoć je ljubio poznatu Hrvaticu

31.07.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Švicarski veteran prije nekoliko godina prekinuo je vezu s 12 godina mlađom osječkom tenisačicom, Donnom Vekić. Bili su vezi su od 2015. godine

Krajem travnja 2015. je obznanjeno da se Stanislas Wawrinka rastaje od supruge Ilham Vuilloud. Zajedno su proveli deset godina, od čega gotovo šest u braku u kojem su dobili djevojčicu Alexiju, no idila nije potrajala. Razlog razvoda javno je otkrila Ilham, bili su - 'njegova, nestabilnost i želja za slobodom'. Dodala je da su 'njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile povjerenje koje je imala u njega'.

Nakon razvoda krenula su nagađanja o tome koji su 'pravi razlozi' pa je švicarski Blick objavio da je Švicarac u vezi s Hrvaticom Donnom Vekić. Stoga Stanislas i Osječanka u početku nisu davali izjave o svojoj ljubavi. Ona je nakon prekida progovorila o bolnom rastanku.

  • +4
Donna Vekić Izvor: EPA / Autor: Miguel Sierra

'Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Wawrinka i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana. Danas kada se osvrnem na to razdoblje, moram priznati da je bilo teško. Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti', ispričala je Vekić za Cosmopolitan.

Istaknula je kako ju je 'najviše boljelo što se pisalo da je ona kriva za raspad njegova braka, što je, opisala je, miljama daleko od istine'.