NAKON DUŽEG IZBIVANJA

Iva Majoli privlačila poglede u klasičnom crno-bijelom izdanju

28.04.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Izbornica ženske teniske reprezentacije nedavno se nakon dugo vremena pojavila se u javnosti na konferenciji za medije ženske teniske reprezentacije, a sada i na partyju Zagreb Ladies' Open Player's Party

Premda je često možemo vidjeti na zagrebačkoj špici, rijetko ju se da vidjeti u javnim istupima ili intervjuima. Na ovaj hepening Iva Majoli je stigla i zasjala u elegantnom izdanju. Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, osvajačica Roland Garrosa 1997. u Parizu, odjenula je za tu prigodu bijelu bluzu te crne sako i hlače s lakiranim cipelama dok je na licu nosila minimalno šminke.

Inače, svoj mladoliki izgled duguje pothvatu kakav rade i svjetske zvijezde. Podvrgnula se takozvanom vampirskom tretmanu, odnosno ubrizgavanju vlastite krvi u lice kako bi se ono pomladilo.

Kad je riječ o ljubavnom životu, Iva je vezi s talijanskim ekonomistom Fabijem, a ako je suditi prema njezinom Instagramu, bliska je i s njegovim sinom Matteom. Davnih dana je odlučila da će o privatnom životu pričati što manje.

Podsjetimo, iza sebe ima brak sa Stipom Marićem za kojeg se udala 2006. godine i s kojim ima kćer Miu. Nakon turbulencija s Marićem, ušla je u vezu sa zagrebačkim poduzetnikom Denisom Popovićem, a nakon njega i s direktorom Plive Sinišom Žanetićem.

Iva Majoli Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL