KOMPLIMENTI SE NIŽU

Iva Jerković ne prestaje oduševljavati fotografijama u bikiniju

15.09.2021 u 09:03

Bionic
Reading

I dok je za većinu nas ljetu već odavno došao kraj, te su krenula odbrojavanja do novog godišnjeg odmora, Iva Jerković i dalje uživa u suncu i moru. Nekadašnja manekenka odlučila je s odmorom 'zagaziti' i u rujan, kada je zapravo i najljepše na obali, jer su temperature još uvijek dovoljno visoke, a turista gotovo i nema, pa je ugođaj potpun

U neobičnom crnom bikiniju, koji je dodatno istaknuo njezin dekolte, nekadašnja manekenka i, kako joj mnogi tepaju, jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković, snimila je dva selfieja i objavila ih na svom profilu na Instagramu. Na fotografiji koju je stavila na Instagram Story nazire se kako je Iva na brodu usidrenom pored obale, gdje upija sunčeve zrake, uživajući u najljepšem periodu.

Za drugu fotografiju na glavu je nataknula šiltericu s natpisom Givenchy Paris, no vidljivo je kako se nije puno odmakla od obale. Posljednjih dana Iva svoje prijatelje, ali i obožavatelje, oduševljava snimkama nastalim u Skradinu, a sada i na Kornatima, gdje uživa u suncu, moru, ali i dobroj hrani.

Nije trebalo dugo da se oglase i poznate Hrvatice koje su joj emotikonima srca i vatre komplimentirale na njezinom izgledu. Iva Jerković svojedobno je bila jedna od najtraženijih manekenki, a u jednom je periodu čak odselila u Milano želeći ostvariti i svjetsku karijeru.

Na kraju se ipak vratila u Zagreb i s vremenom povukla iz javnog života, posebice nakon što je rodila kćerkicu Rinu. Da joj majčinstvo itekako godi, vidljivo je na njezinu licu.

  • +4
Iva Jerković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL