stopama slavnog tate

Italija ima svog miljenika žena, frontmena grupe Måneskin, a mi Gopčevog sina Vilija

18.10.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Malo je koncerta kultne hrvatske grupe Psihomodo pop koji nisu bili obilježeni nekim zanimljivim performansom Davora Gopca. Njegova supruga Deana također je život posvetila sceni kao vrhunska balerina, a geni su učinili svoje pa je i njihov sin Vili krenuo umjetnčkim smjerom. Ne živi od slave roditelja, nego radi punom parom na svojoj glazbenoj karijeri

Vili Gobac, već je mnogima poznato, pjeva i svira bubnjeve u bendu Donkey Hot, a mnogi će nakon gledanja videospota zaključiti koliko je sličan ocu - stasom, glasom i šarmom. Ako je suditi po do sad viđenom, mnogi smatraju kako su glazbenici dobili ozbiljnu umjetničku konkurenciju i budućeg novog miljenika ženskog dijela publike.

Vilijev bend nakon odličnog (kod publike i kritike) prijema pjesme 'Chuzuki', predstavlja novi kvartcore singl 'Kineski restorani'. U priopćenju Dallas Recordsa stoji da bi se 'svi ljubitelji azijske kuhinje mogli pronaći u toj pjesmi, ali možda ne samo zbog hrane već zbog istih životnih situacija koje je barem jednom u životu netko prošao'.

'Kineski restorani je nova pjesma benda Donkey Hot. Pojavljuju se knedle od malina, slatko-kisela piletina i ostali motivi koji imaju veze s tematikom. Glavni lik u pjesmi je mislio da ju zna (nju), ali na kraju mu izgleda da je ona ipak netko drugi. Nakon toga on ostaje u kineskom restoranu... i jede sam. Za svakoga tko je ikada bio u kineskom restoranu, ili bilo gdje drugdje, postoji velika šansa da mu se nekada u životu dogodilo nešto slično. Ukoliko ste i vi jedan od tih ljudi, ova pjesma je za vas i za sve ostale kojima se svidi', izjavio je Vili Gobac.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Vili Gobac je, osim što uspješno gradi glazbenu karijeru, diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti. Postavio je predstavu 'Život u kazalištu' (dramsko djelo koje se moglo vidjeti u zagrebačkom ITD-u prije nekoliko godina). Prije toga je upisao filozofiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, ali 'to ga nije uveseljavalo', kao je ranije otkrio njegov otac Davor. Prije Donkey Hota, kao 13-godišnjak je pjevao u grupi Segmenta, a bubnjeve je počeo svirati još u vrtićkoj dobi.

O obiteljskom privatnom životu Vili rado govori, ali o ljubavnom privatnom životu ne voli pričati. Poznato je kako je bio u vezi s mladom glumicom Pijom Vrdoljak.

  • +3
Vili Gobac Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX