SVE JE IZNENADILA

Isplivao ljubavni skandal Ivanke Trump

25.03.2017 u 12:31

Bionic
Reading

Američka javnost je u šoku nakon što je procurila ljubavna afera omiljene predsjednikove kćeri Ivanke. Besprijekorni imidž uspješne majke, supruge i poduzetnice ozbiljno je poljuljan

Čini se da i Ivanka Trump (35) ima mrlju iz prošlosti!

Ovih dana američku javnost zabavlja priča o nestašnoj Ivanki. 

Lijepa plavuša poznata po svom rafiniranom modnom ukusu je kao tinejdžerica često odlazila na skijanje u Aspen s obitelji, a mini skandal se dogodio kad je miljenica Donalda Trumpa u jednom trenutku nestala, objavio je Aspen Daily News.

Zabrinuti Trump je odmah prijavio nestanak kćeri, a policija je pokrenula potragu. Ubrzo je razlog nestanka razjašnjen: Ivanka je pronađena u hotelskoj sobi s tadašnjim dečkom! Nije poznato kad se ovaj mini skandal dogodio niti tko je bila Ivankina ljubav iz tinejdžerskih dana. U tekstu se samo spomenulo da je Ivanka posljednji put bila u Aspenu sa 17 godina, kad se njezin otac razvodio od druge supruge Marle Maples s kojom ima kćer Tiffany.

Osim što njezin modni biznis proživljava teške trenutke zbog bojkota kupaca, Ivanka je u središtu još jednog skandala: zbog vlastitog ureda u Bijeloj kući, iako nije vladina zaposlenica. I njezin suprug, vlasnik agencije za nekretnine Jared Kushner, jedan je od bliskih savjetnika Donalda Trumpa. Velik utjecaj mladog bračnog para postavlja mnoga pitanja u vezi s mogućim sukobom interesa.