MICHELLE PFEIFFER

Iskreno priznanje slavne glumice: 'Sa 20 sam doživjela neprimjereno ponašanje od strane jedne moćne osobe'

21.10.2019 u 17:32

Bionic
Reading

Slavna glumica koja i u svojoj 61-godini plijeni pozornost svojom bezvremenskom ljepotom ispričala je kako je, dok je tek započinjala svoju karijeru, doživjela neugodnu epizodu

Lijepa zvijezda 'Gospodarice zla 2' u kojem glumi u društvu Angeline Jolie je u jednom nedavnom intervjuu ispričala kako je i ona u prošlosti iskusila neugodno iskustvo koje je pospremila 'u ladicu'.

Za Sunday Times' Style Michelle je ispričala ponešto o tom neugodnom događaju.

  • +2
Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

'Prvo sam, kad se počelo pričati o zlostavljanju žena u Hollywoodu, pomislila kako ja to nisam doživjela, ali onda sam se prisjetila jedne takve situacije. Neću ulaziti u detalje i otkriti o kome se radi. Bilo mi je zbilja neugodno tada, imala sam samo 20 godina. I to je bilo neprimjereno ponašanje od strane jedne visokopozicionirane osobe iz svijeta showbizza', ispričala je ova hvaljena glumica.

Michelle je ispričala i kako joj se čini kako je i danas glumice u Hollywoodu imaju problema postići da se čuje njihov glas.

Slavna ljepotica smatra da je napredak postignut u nekoliko posljednjih desetljeća, no Michelle je uvjerena kako su i dalje stvari postavljene kao i prije.

U međuvremenu je glumica osnovala tvrtku pod nazivom Henry Rose koju je pokrenula početkom ove godine, što je za nju posve novo iskustvo.

Iskreno, ja sam dobra radnica i biti šef me zapravo ne zanima', kaže Michelle.