ELEGANCIJA NA DJELU

Oduševila izgledom na crvenom tepihu: Za slavnu Michelle Pfeiffer vrijeme kao da je stalo

01.10.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Holivudska veteranska Michelle Pfeiffer nakon dužeg izbivanja iz holivudske industrije, označila je veliki povratak na kino platna ulogama u Marvelovim filmovima o superjunaku Ant-Manu i Disneyjevu hitu 'Gospodarica zla'. Uz bok Angelini Jolie i mlađahnoj kolegici Elle Fanning, 61- godišnja Michelle Pfeiffer prošetala je crvenim tepihom u Los Angelesu u sklopu svjetske promocije novog nastavka Disneyjeva hita u kojem utjelovljuje lik kraljice Ingrith

'Vrlo sam uravnotežena osoba kad radim, ali uvijek sam bila oprezna oko angažmana koje uzimam i toga koliko će utjecati na raspored moje djece. Tako sam postala vrlo izbirljiva i onda, ne znam, vrijeme je jednostavno prolazilo... A sada, znate, kad je učenik spreman, učitelj se povlači. Nikad nisam izgubila strast prema glumi, osjećam se kao kod kuće kad sam na filmskom setu', svojedobno je izjavila Michelle Pfeiffer koja se nakon značajne stanke od glume danas može pohvaliti brojnim filmskim angažmanima.

Poput kolegica Angeline Jolie i Elle Fanning, slavna Michelle Pfeiffer svojom pojavom uveličala je crveni tepih svečane premijere drugoga nastavka Disneyjeva filma 'Gospodarica Zla' u kojem ponovno utjelovljuje lik kraljice Ingrith.

U maniri klasičnog holivudskog glamura, Michelle Pfeiffer crvenim tepihom prošetala je u tamno crvenom modelu haljine od satena iz luksuzne linije Armani Privé koju je, samo za nju, kreirao proslavljeni talijanski dizajner Giorgio Armani.

  • +2
Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Spomenuta kreacija s debelim naramenicama koje su pridržavale gornji dio haljine stiže s detaljem debelog, mornarski plavog remena oko struka, a modno pravilo 'manje je više' Michelle je odlučila pratiti odbacivši ideju o nošenju nakita, istovremeno stavljajući poseban fokus na raskošnu haljinu od satena.

Mladolik izgled u šestom desetljeću života, zvijezda filma 'Lice s ožiljkom' naglasila za hod na crvenom tepihu naglasila je gotovo neprimjetnim make-upom uz blago valovitu frizuru.