ZAUVIJEK PRIJATELJI

Jennifer Aniston otvorila Instagram profil i obožavatelje oduševila prvom objavom

15.10.2019 u 16:37

Bionic
Reading

Poput glumačke kolegice Michelle Pfeiffer, koja se nedavno u 60. godini života odlučila pridružiti Instagram zajednici, isto je učinila holivudska miljenica Jennifer Aniston

Zvijezda kultne serije 'Prijatelji', 50- godišnja Jennifer Aniston, usprkos tvrdnjama kako nikada neće otvoriti Instagram profil, naposlijetku je pokleknula pod pritiskom obožavatelja.

Za prvu objavu na Instagramu, holivudska miljenica odabrala je zajedničku fotografiju s kolegama iz serije 'Prijatelji'.

'Sada smo i Instagram prijatelji. Zdravo Instagram!', napisala je Jennifer ispod fotografije na kojoj pozira uz prijatelje s kojim je, osim na malim ekranima, razvila dugogodišnje prijateljstvo izvan svjetla reflektora.

Odluku Jennifer Aniston da napokon otvori službeni Instagram profil očekivano su podržali brojni kolege uključujući glumicu Reese Witherspoon koja je u sitcomu 'Prijatelji' glumila njezinu sestru, da bi više od 20 godina kasnije zajedno glumile u seriji 'The Morning Show'.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Samo nekoliko sati nakon što je svijetom odjeknula vijest da se zvijezda 'Prijatelja' pridružila društvenoj mreži Instagram, istu je uspjela srušiti uslijed nezapamćene navale obožavatelja koji su ju poželjeli pratiti.

Zbog tehničkih problema brojni obožavatelji nisu bili u mogućnosti pratiti profil Jennifer Aniston na Instagramu, a glasnogovornik ove utjecajne društvene mreže izjavio je kako se nadaju da će profil glumice uskoro ponovno biti dostupan za praćenje.

'Svjesni smo da su pojedini korisnici Instagrama naišli na nemogućnost praćenja profila Jennifer Aniston. Količina zanimanja je nevjerojatna', izjavio je glasnogovornik Instagramu u razgovoru za američku stranicu Page Six.