MICHELLE PFEIFFER

Graciozna u klasičnoj kombinaciji: Ma tko bi ovoj ljepotici dao 61. godinu

06.06.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Prelijepa Michelle Pfeiffer pojavila se na dodjeli nagrada Fragrance Foundation Awards u New Yorku u klasičnoj kombinaciji boja u kojoj je sve ostavila bez daha

Elegantna glumica u crno-bijelom bila je utjelovljenje klasične elegancije kad je kročila na crveni tepih u New Yorku.

  • +9
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa ljepotica koja je krajem travnja proslavila 61. rođendan za svoje je graciozno izdanje dobila pregršt komplimenata.

Filmska diva ljubiteljica je klasičnih modnih rješenja koja malo koga mogu ostaviti ravnodušnim.

I u svojoj 61. godini nježna plavuša osvaja nevjerojatnim stilom i ljepotom koja ne blijedi. Za ovu je prigodu Michelle iskombinirala modni klasik s kojim nikad nećete proći nezapaženo.

  • +27
Michelle Pfeiffer i David E. Kelley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U bijeloj košulji i crnim hlačama širih nogavica modernog visokog struka, legendarna glumica izgledala je prelijepo. Stajling za pohvalu upotpunila je sandalama s tankim remenčićima i mladenačkom frizurom.

Jednoj od najljepših glumica na ovom događanju društvo je pravio suprug David E. Kelley s kojim je braku 26 godina.

Inače, zgodnu Michelle vidjet ćemo u ove jeseni u filmu 'Maleficent: Mistress of Evil' u društvu Angeline Jolie.

  • +13
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo je kako je svoju privatnost Michelle Pfeiffer čuvala je od samih početaka karijere pa je tek početkom ove godine otvorila Instagram profil.

'Bila sam prestrašena. Provela sam cijeli život izbjegavajući ili dajući na kapaljku informacije o sebi, tek onoliko koliko je trebalo jer sam glumica', rekla je.

Kako je rekla, Instagram je otvorila nakon što je prošle godine Elle Fanning objavila poruku dobrodošlice starije kolegice na setu filma 'Zlurada 2'. Budući da ona sama nije imala nikakav profil, na niti jednoj društvenoj mreži, nije postojao način da joj se javno zahvali. Nakon dugo razmišljanja, popustila je i otvorila Instagram.