ponos najveći

Iris Rajčić se pohvalila velikim vijestima u obitelji i otkrila - nije samo tata Marko Livaja uspješan u sportu

12.12.2022 u 11:56

Bionic
Reading

Dok se jedan od naših najboljih nogometaša Marko Livaja trenutno s ostatkom naše reprezentacije priprema za polufinalni ogled s Argentinom, u Katar su mu stigle predivne vijesti koje mu je javila supruga Iris

Iris Rajčić se na društvenoj mreži pohvalila srebrnim odličjem njihove 6-godišnje kćeri Elizabet osvojenim u gimnastici, a odmah je tu radosnu vijest ponosno prenio i tata Marko LIvaja na svom Instagram profilu.

Bivša manekenka koja je 1997. osvojila titulu prve pratilje Miss Hrvatske najprije je pokazala nježnu objavu. 'Danas je njezin dan, jučer je bio tatin i svih nas. 'Mama, možda ja danas donesem medalju kući... Danas za tatu jer mi puno fali', napisala je Iris i prenijevši poruku male Elizabet. Nakon toga, kad je djevojčica osvojila svoju prvu medalju na gimnastičarskom natjecanju uz fotografiju s natjecanja podijelila je sa svima: 'Iii drugi smo. Prva medalja'.

Podsjetimo, Osim kćeri Elizabet, par zajedno ima i sina Lorenza. Iris je upoznala Marka koji je imao 20 godina, a ona 34. Usprkos razlici u godinama, između njih razvila se ljubav koja je izdržala do danas.

Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX