zajedno su već 9 godina

Iris Livaja posvetila suprugu nježnu objavu i pokazala do sad ne viđene fotografije s vjenčanja

02.05.2023 u 16:20

Bionic
Reading

Nogometaš, zvijezda Hajduka i bivša manekenka koju mnogi nazivaju 'kraljicom Torcide' mnogima su omiljeni domaći par koji je lani izgovorio sudbonosno 'da' nakon osam godina dvoje veze u kojoj su dobili dvoje djece, kćer Elizabet i sinčića Lorenza

Samozatajna bivša manekenka nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama i dozirano pokazuje fotografije iz privatnog dijela života, no uvijek je spremna napraviti iznimku kada su u pitanju uspjesi njezinog muža, kojem je Iris Livaja bezuvjetna podrška ili pak obilježavanje za njih posebnih dana.

Tako je sada s pratiteljima podijelila neke lijepe trenutke s njihove svadbe i svom suprugu posvetila emotivan status. 'Jednom davno... Postala sam tvoja i ti si postao moj. Sretna prva godišnjica, ljubavi', napisala je uz seriju fotografija iz vjenčanog albuma koje javnost do sad nije imala priliku vidjeti.

S Markom Livajom upoznala se 2014. godine kada je on potpisao za ruski Rubin Kazan. Nogometaš je tada imao 20 godina, a Iris 32. Prva pratilja Miss Hrvatske 1997. je zbog ljubavi napustila manekenstvo i promijenila karijeru kada je počela raditi kao fitness trenerica. Par je od tada živio na različitim lokacijama, a najduže su živjeli u Grčkoj.

Iris se jednom prilikom na Instagramu prisjetila kako je započela njihova 'slučajna ljubavna priča'.

'Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu (ta noć je imala čudnu moć). A onda si se ti pojavio... Inače, zbog razlike u godinama mnogi im u početku nisu davali šanse, a oni su svojim primjerom i skladnim odnosom dokazali da su godine, u njihovom slučaju, samo broj', napisala je tada. Svoju ljubav su okrunili prošle godine. Vjenčanje se odvilo u crkvi svetog Stjepana u Sustipanu, a sa stotinjak gostiju proslavili su u restoranu Adriatic Grašo.

  • +2
Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL